15 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
0.80 kilo
Potatis (fast sort)1 styck
Rödlök3 msk
Olivolja1 msk
Vinäger12 styck
Jalapeno inlagd (hel)1 tsk
Salt & peppar800 gram
Primörer enligt säsongPrimörpotatis
Morot (mini)
Rödbeta (mini)
Palsternacka (mini)
Vaxbönor (färska)
Grön minisparris
Minisallat
Tomater
KOCK: Fredrik ErikssonFredrik Eriksson
Uppdragsgivare:www.langbrovardshus.sewww.langbrovardshus.se
Potatissallad kan gärna dra i två dygn i kylskåpet. Då suger potatisen åt sig de goda smakerna.
Receptet tillagat av mästerkocken och krögaren Fredrik Eriksson, Långbro Värdshus på uppdrag av merpotatis.se.