Fräsch yoghurtsillBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Fräsch yoghurtsill

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 400 gram

      Inläggningssill (fpk)
    • 2 dl

      Yoghurt (turkisk)
    • 3 cm

      Färsk ingefära
    • 1 styck

      Skal från citron
    • 1 msk

      Dill (finhackad)
    • 0.50 tsk

      Sambal oelekpasta
  • Gör så här:
    1. Häll av spadet från sillen.
      Skär i 2 cm-stora bitar.
      Skala och riv ingefära.
      Riv skal från citron.
      Finhacka dill.
       
    2. Blanda alla ingredienser i en bunke.
      Låt stå och dra i 30 minuter.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Om oss