Dillig äggstanningBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Dillig äggstanning

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 10 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 6 styck

      Ägg
    • 3 dl

      Grädde
    • 1 styck

      Gul lök
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 0.50 dl

      Olivolja
    • 1 knippe

      Dill
    • 2 dl

      Pumpakärnor
    • 1 dl

      Cocktailkapris
    • 1 tsk

      Salt
    •  

      Svartpeppar
  • Gör så här:
    1. Knäck ägg i en bunke. Tillsätt grädde.
      Salta och peppra. Vispa ihop.

    2. Finhacka dill.
      Skala och skiva lök.
      Skala och finhacka vitlök.

    3. Hetta upp olivolja i en stekpanna.
      Fräs lök och vitlök någon minut utan att bränna, tills löken mjuknat något.

    4. Tillsätt pumpakärnor och dill.
      Slå på äggvispet. Sänk värmet något.
      Rör om med en träslev då och då tills smeten stannat sig (stelnat).

    5. Servera med kapris.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
Om oss