Jordgubbskräm med kardemummaskorpa

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Jordgubbskräm med kardemummaskorpa

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Jordgubbar (torrfrysta)

500,0 

gram

el. färska

 

 

Vatten

3,0 

dl

Råsocker

1,0 

dl

 

Tillbehör:

 

Kardemummaskorpor

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 197 gram)

Ingredienser

Jordgubbar (torrfrysta) 500,0 gram  

el. färska  

Vatten 3,0 dl  

Råsocker 1,0 dl  

 

Tillbehör:

Kardemummaskorpor  

Kock: Anne

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (20 min + 1 tim )

  1. Lägg allt i en kastrull och låt sjuda i 20 minuter. Låt svalna.

  2. Mixa i matberedare. Sätt in i kylskåp för att kallna.

Kockens kommentar

Under tiden som krämen kallnar hinner du göra utsökt goda hemlagade kardemumma­skorpor enligt separat recept. Varma skorpor till kall kräm - pärla!

PASSAR TILL

Kardemummaskorpor

Fler recept inom Kall kräm, soppa

Liknande recept som Jordgubbskräm med kardemummaskorpa

Annonser