Jordgubbskräm med kardemummaskorpaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Jordgubbskräm med kardemummaskorpa

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min( + 1 h )

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 500 gram

      Jordgubbar (torrfrysta)
    •  

      el. färska
    • 3 dl

      Vatten
    • 1 dl

      Råsocker
    • Tillbehör:
    • 8 styck

      Kardemummaskorpor
  • Gör så här:
    1. Lägg allt i en kastrull och låt sjuda i 20 minuter. Låt svalna.

    2. Mixa i matberedare.
      Sätt in i kylskåp för att kallna.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Under tiden som krämen kallnar hinner du göra utsökt goda hemlagade kardemumma­skorpor enligt separat recept. Varma skorpor till kall kräm - pärla!

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kardemummaskorpor
Om oss