Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitkål

400.0 

gram

Matolja

3.0 

msk

Vitvinsvinäger

2.0 

msk

Salt & svartpeppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om kål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 103 gram)

Ingredienser

Vitkål 400.0 gram  

Matolja 3.0 msk  

Vitvinsvinäger 2.0 msk  

Salt & svartpeppar  

 

Kockskolan:

Om kål >  

Kock: Spisa

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (10 min )

  1. Strimla vitkålen, t.ex. med en osthyvel. Stöt den gärna med mortelstöt e.d. så blir kålen saftigare.

  2. Blanda dressing av olja, vinäger, salt och nymald svartpeppar. Smaka av. Vänd ner vitkålen.

  3. Ställ salladen kallt i minst 2 timmar, gärna över natt eller längre.

Kockens kommentar

Klassisk pizzasallad till allehanda pizzor.

Passar till

Pizza grundrecept

Fler recept inom Kålsallader

Liknande recept som Pizzasallad

Annonser