Rostbiffsmörgås Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rostbiffsmörgås

  • 0 voting
    0Recension
    • 7 min

    • 11 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 skiva

      Rostbiff (lagad)
    • 4 skiva

      Rågbröd
    • 4 styck

      Sallatsblad
    • 1 dl

      Remouladsås
    • 0.50 styck

      Gul lök
    • 3 msk

      Pepparrot (nyriven)
    • 1 krm

      Curry
    • 20 styck

      Syltlök
    •  

      Bordssmör
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Bred smör på brödet.
      Smaksätt färdigköpt remoladsås
      med curry.
       
    2. Lägg på sallatsblad och rostbiff.
      Dekorera med övriga ingredienser.
      Salta & peppra.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Kockens tips!

Vi har valt en tjockare skiva rostbiff per smörgås. Det är mer lättuggat med 2 st tunna skivor i stället. Syltlöken kan bytas mot ättiksgurka, eller variera enligt egen smak.

 

Kommentar
Om oss