Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
800 gram
Vildsvin (grytbitar)1 st stor
Morot1 st stor
Gul lök2 klyfta
Vitlök1 blad
Lagerblad2 msk
Grönsaksfond (konc)5 dl
VattenSalt & peppar
150 gram
Getost (chèvre)1 dl
Grädde (matlagnings-)2 dl
Buljong (från grytan)1 tsk
Kummin (mald)10 blad
Babyspenat (färsk)500 gram
PastaTrikiner, trikinos
KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
ALTERNATIV
OBS! Vildsvin liksom annan fläskkött kan innehålla trikiner som kan ge en mycket obehaglig masksjukdom - trikinos. Kött som saluförs skall vara vetrinärbesiktigat och fritt från trikiner. Är köttet inte besiktigat skall det hettas upp till minst 75ºC för att döda trikinerna. Läs mer via länken ovan.