Forellavokado (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Forellavokado (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 styck

      Avokado
    • 4 msk

      Crème fraiche
    • 4 msk

      Forellrom
    •  

      Salt & vitpeppar
  • Gör så här:
    1. Halvera avokado. Gröp ur köttet och lägg i en skål. Blanda avokadoköttet med salt, peppar och créme fraiche. Lägg sedan tillbaka blandningen i skalen.

    2. Skeda över forellrom över avokadoröran i skalen. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Flertalet fiskrätter i denna grupp har tydlig salt smak, men är sällan kraftigt salta. Undantag är t.ex. Stekt salt sill, som är påtagligt salt. De flesta rätterna är inte heller påtagligt kraftfulla (kaloririka), utan snarare "medel", lite över genomsnittet för maträtter.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Tonfiskmousse (förrätt)
1 voting
Sparrissoppa (förrätt)
Om oss