Havsfyllda avokados (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Havsfyllda avokados (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 styck

      Havskräftstjärtar
    • 1.50 dl

      Crème fraiche
    • 2 styck

      Avokado
    •  

      Salt & svartpeppar
  • Gör så här:
    1. Dela kräftstjärtar på hälften. Blanda dem med créme fraiche och salt i en skål.

    2. Halvera avokado och tag ur kärnan. Mosa avokadoköttet och kräftstjärtar med en gaffel. Strö över lite svartpeppar. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kraftfulla skaldjursrätter är oftast smakrika anrättningar tack vare smakrika tillbehör, Främst handlar det om kaloririka och smakrika såser till maten. Ofta utgör såsen en väsentlig del av portionsvikten vilket gör rätten fyllig.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Räkfyllda avokados (förrätt)
Om oss