Ostronfilé (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ostronfilé (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 200 gram

      Oxfilé
    • 4 styck

      Ostron
    • 4 stänk

      Tabascosås
    •  

      Gräslök
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skär oxfilén i 4 tunna skivor.

    2. Separera ostronet från skalet.
      Lägg oxfilén i skalen och lägg tillbaka ostronet ovanpå oxfilén.

    3. Salta, peppra och ge varje ostron ett stänk med tabasco. Garnera med gräslök.
      Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Magra, kryddiga skaldjursrätter är sällsynt. Vanligen är rätten allmänt smakrik eller så gör tillbehören rätten kraftfull. Gränsdragen är dock oftast svår. Kryddhetta, som i rätten chilikrabba, ställer krav på kryd  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ostronfilé

Ostronfilé

10 minEnkelt

0 voting
Tonfiskmousse (förrätt)
Om oss