Panerad rotselleriBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Panerad rotselleri

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 400 gram

      Rotselleri
    • 1 styck

      Ägg
    •  

      Ströbröd
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Matfett till stekning
  • Gör så här:
    1. Skär 1 cm tjocka skivor. Tryck ev. ut cirklar med matring.

    2. Vispa ägget i en skål med gaffel. Blanda ströbröd med lite salt och peppar på en tallrik.

    3. Doppa rotselleribiffarna först i äggsmeten och sedan i ströbrödet.

    4. Hetta upp matfett i en stekpanna. Stek biffarna på medelvärme i cirka 3 minuter på var sida, tills de fått en fin gyllenbrun färg.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
2 votings
Panerad hajmal

Panerad hajmal

40 minMedel

Om oss