Jalapeño fritada (tapas)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Jalapeño fritada (tapas)

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 8 styck

      Jalapeño (färsk)
    •  

      el. andra chilisorter
    •  

      Havssalt
    • 3.50 liter

      Frityrolja
  • Gör så här:
    1. Hetta upp frityroljan till 180°C i en elektrisk fritös (fritera i gryta är farligt och bör undvikas av ovana kockar). Lägg i chilifrukterna i den upphettade oljan. De är klara när de flyter upp till ytan.

    2. Lägg upp på fat och strö över havssalt.
      Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Nürnberger tapas (tapas)
0 voting
Rödbetsquesadilla (tapas)
Om oss