2 h
17 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
800 gram
ReninnanlårPlast- & aluminiumfolie
Salt & peppar
0.50 kilo
Potatis1 styck
Gul lök1 klyfta
Vitlök2 dl
Mjölk2 dl
Grädde6 dl
Rött vin1.50 msk
Strösocker2 msk
Kalvfond (konc)2 stänk
Matlagningssoja200 gram
Smör1 msk
Matlagningsmjöl2 styck
Morot1 huvud
Broccoli (färsk)12 styck
Grön sparris (färsk)KOCK: D GripevallD Gripevall
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Sous-vide är en tillagningsmetod som innebär att råvaran eller rätten förseglas i plastförpackning (egentligen vakumförpackad). Därefter tillagas den vid låg värme (ca 60°C) och kyls snabbt av, varefter den kan förvaras i kylskåp i cirka 2 veckor.