Bloody DevilBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Bloody Devil

No light. No hope. November. Mörkrets herre är här igen. Bejaka eller bekämpa djävulen med denna kryddstarka tomatdrink mörka novembernätter!

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    • 25 cl

      Tomatjuice
    • 2 stänk

      Tabascosås
    • 2 stänk

      Worcestershiresås
    • 1 stjälk

      Stjälkselleri
    • 6 cl

      Pepparvodka
    • 2 styck

      Chilifrukt (röd)
    • Tillbehör:
    •  

      Svartpeppar (nymald)
    •  

      Iskuber
    • 1 krm

      Sellerisalt
    • 1 tsk

      Pepparrot (nyriven)
    • 1 styck

      Cocktailtomater
    • 1 cl

      Citronjuice
  • Gör så här:
    1. Fyll ett highballglas till hälften med is.
      Riv pepparrot.

    2. Skaka några isbitar i en shaker med vodka, tomatjouice, tabasco, lite sellerisalt, lite riven pepparrot och worcestershiresås.

    3. Sila upp i glas och lägg lite riven pepparrot överst, samt vrid ett par varv med peppar-kvarn över.

    4. Garnera med stjälkselleri, cocktailtomat och chilifrukt.

KOCK: Cat Bar, SpisaCat Bar, Spisa

Uppdragsgivare:www.catbar.sewww.catbar.se

Kockens tips!

"No light. No hope. November. Mörkrets herre är här igen. Åter lägger han sin gråsvarta filt över vår tillvaro, åter tas ljuset ifrån oss. Men nu är vi beredda. Vi slår tillbaka. Vi bekämpar dysterheten, melankolin och ledan med sprakande eld, starka färger, brinnande kryddor, heta känslor, svettig musik och besinningslöst party. Njut av segerns sötma redan nu, det är så här den smakar".
Allt enligt Katharina från The Cat Bar som skapat denna novemberdrink.

Kommentar
Om oss