KrabbciabattaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Krabbciabatta

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 min( + 20 min )

    • 11 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 styck

      Krabba (kokt)
    •  

      el. rensad krabba
    • 2 styck

      Ciabattabröd
    • 4 styck

      Sallatsblad
    • 1.50 dl

      Majonnäs (lätt-)
    • 2 msk

      Chilisås
    •  

      Tabascosås
    •  

      Salt
    •  

      Svartpeppar (nymald)
    •  

      Bordssmör
    •  

      Ger 1 stor smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Rensa krabban. Lägg köttet från klorna vid sidan av. Lägg resterande krabbkött i en skål.

    2. Tillsätt majonnäs och smaka av med chilisås, tabasco, kryddor.

    3. Skär brödet i halvor, bred på matfett. Lägg på salladsblad och krabbröran. Toppa med köttet från klorna. Mal lite svartpeppar över.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kraftfulla, kaloririka skaldjursrätter är i allmänhet smakrika eller kryddiga tack vare tillbehören. Mer sällan förekommer kaloririka, neutrala rätter, men en sådan rätt är t.ex. Friterad bläckfisk. Till kraftfull rätt, som &a  LÄS MER
Kommentar
Om oss