Laxsmörgås med kaprisBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Laxsmörgås med kapris

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 skiva

      Mörkt matbröd
    • 8 skiva

      Lax (varmrökt)
    • 0.50 styck

      Rödlök
    • 4 tsk

      Rostad lök
    • 50 gram

      Stenbitsrom
    • 2 msk

      Kapris
    •  

      Svartpeppar (nymald)
    •  

      Bordssmör
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Finhacka löken.
       
    2. Bred matfett på brödet, eller hoppa över matfettet med tanke på att laxen är fet.
       
    3. Lägg en laxskiva på varje brödskiva.
      Garnera med röd och rostad lök, rom och kapris. Mal över lite svartpeppar.
       

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika fiskrätter har flera tydliga grundsmaker och kan innehålla speciellt smakrika tillbehör vilket ger smakrikedom. Kraftfull blir rätten t.ex. om den består av fet fisk och kaloririka tillbehör. Hasselsmörbakad laxfilé är en ganska kraftfull rätt med sammansatt smakupplevelse och ett typiskt r  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Stekt forell med kapris
Om oss