Vörttunnbröd

Vörttunnbröd

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 gram

      Vörtbröd
    •  

      Kokt skinka (skivad)
    • 2 msk

      Senap
    • 2 msk

      Färskost
    •  

      Gräslök (hackad)
  • Gör så här:
    1. Perfekt till julbordet, eller som tilltugg till glöggen.

      Blanda färskost med din favoritsenap till önskad styrka. Stryk på senapsblandningen över hela brödet och lägg på skinka. Rulla ihop till en rulle och skär sedan i fina skivor.
Kockens tips!

Vörttunnbrödet är det det första tunnbrödet med vörtsmak. Perfekt att använda till snittarna på julens glöggfester.
Kommentar
Om oss