Kikärts”kött”bullar

Kikärts”kött”bullar

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    20 Antal bullar

    • 6 dl

      Kikärter (burk)
    • 2.50 msk

      Vetemjöl
    • 1 styck

      Gul lök
    • 2 tsk

      Smör
    • 1.50 tsk

      Salt
    • 1 tsk

      Kryddpeppar
    • 2 tsk

      Dijonsenap
    • 2 msk

      Smör till stekning
  • Gör så här:
    1. Häll av spadet och skölj kikärter. Blanda alla ingredienser utom lök i en mixer eller matberedare. Mixa slätt.
       
    2. Skala och hacka lök fint. Stek i smör. Blanda i smeten till en jämn smet. Forma runda bollar. Stek i smöret tills de fått en jämn färg.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter är oftast smakrika. Salta, syrliga, söta och beska (sallad) ingredienser och smaksättare blandas om vartannat i såväl naturella som tillagade rätter. Antalet ingredienser är ofta många i en sallad. Sallader är ofta kraftfulla,   LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Carinas bullar med nöthack
Om oss