Varm majsmixBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Varm majsmix

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 500 gram

      Majskorn (burk)
    • 8 styck

      Schalottenlök
    • 200 gram

      Bacon (tärnad)
    • 0.30 huvud

      Isbergssallat
    • 2 msk

      Smör
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka lök med skal i lite vatten i 10-15 minuter. Tryck sedan ut löken ur skalet genom att pressa den mellan fingrarna.

    2. Stek bacon i stekpanna utan fett på medelhög värme cirka 5 minuter tills den är knaprig, men inte bränd.

    3. Häll upp burkmajsen med lite spad i en kastrull och tillsätt smör. Låt koka upp.

    4. Tillsätt lök, bacon och sallad och låt bli varmt. Salta och peppra lätt.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Varm apelsinglögg
0 voting
Varm svampsmörgås

Varm svampsmörgås

10 minEnkelt

Om oss