Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (4dl)

    • 25 gram

      Pepparrot (färsk)
    • 1 styck

      Äpple (rött, syrligt)
    • 2 dl

      Crème fraiche
    • 0.50 styck

      Citron
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala och finriv pepparrot.
      Kärna ur och finhacka äpple.

    2. Blanda pepparrot och äpple med crème fraiche. Pressa i citronjuice. Salta, peppra.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Rosédoftande lammfärsburgare

Rosédoftande lammfärsburgare

  • 50 min
  • 17 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pepparrot- och äppelfraiche
Om oss