KycklingbullarBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Kycklingbullar

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 msk

      Smör el. margarin
    • 400 gram

      Kycklingfärs
    • 0.50 msk

      Salt
    • 1 msk

      Potatismjöl
    • 1 styck

      Ägg
    • 0.50 dl

      Vispgrädde
    • 0.50 styck

      Gul lök (hackad)
    • 2 krm

      Muskot (riven)
    •  

      Tandpetare
  • Gör så här:
    1. Skala och hacka löken fint. Blanda alla ingredienser till kycklingbullarna i en bunke. Rör om tills all vätska sugits upp.
       
    2. Forma smeten till små bullar. Hetta upp matfett och stek kycklingbullarna på medelvärme tills de fått fin färg och är genomstekta.
       
    3. Lägg upp kycklingbullarna på ett fat och sätt en tandpetare i varje, så att var och en lätt kan ta för sig av bullarna.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kycklingbullar (drinktilltugg)
0 voting
Kycklingbullar (plockmat)
Om oss