Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
500 gram
Krabbkött (rensad)300 gram
Bakpotatis3 styck
Ägg (gula)1 stänk
Tabascosås0.50 styck
Paprika (röd)1 styck
Jalapeño (färsk)1.50 dl
StröbrödSalt & peppar
Matfett till stekning
1.50 styck
Schalottenlök2.50 dl
Vitt vin till sås1 dl
Vermouth (vit, torr)2 dl
Vispgrädde2 msk
Hummerfond (konc)1 msk
Senap (fransk osötad)1 styck
Baguette200 gram
GrönsalladKOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Passar till
Beroende på plånbok och smak kan man använda färsk kungskrabba (lyxvarianten), färsk krabbtaska ("vanlig" krabba), eller burkkrabba.