Koreanska revbensspjäll

Koreanska revbensspjäll

  • 0 voting
    0Recension
    • 55 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 kilo

      Revbensspjäll (tunna)
    • 0.50 dl

      Ketchup
    • 1 dl

      Soja
    • 0.50 dl

      Ostronsås
    • 0.50 dl

      Sweet chilisås
    • 1 styck

      Chilifrukt
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 150°C. Finhacka chili.


    2. Blanda ketchup, soja, ostronsås, sweet chilisås och chili till en glaze. Pensla glaze på köttet. Sätt in i ugnen 40-50 minuter. Tag ut och pensla med jämna mellanrum.

    3. Servera med ris och kimchi.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Karré och revbensspjäll är fett- och smakrikt kött som ofta kombineras med en kraftfull sås och söta tillbehör som t.ex. äppelmos eller  katrinplommon. Grillas revbensspjäll är en söt glace, söt grillolja vanlig. En mager flä  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Spare ribs -tunna revbensspjäll
Om oss