Ägghalvor i fågelbo (buffé)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ägghalvor i fågelbo (buffé)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Ägg
    • 0.50 styck

      Rödlök
    • 1 dl

      Crème fraiche
    • 50 gram

      Löjrom
    • 0.50 styck

      Citron
    • 80 gram

      Alfagroddar
  • Gör så här:
    1. Lägg äggen i kallt vatten och låt dem koka i 5 minuter. Skölj av i kallt vatten.

    2. Skala och finhacka lök. Blanda lök med crème fraiche, löjrom och citronjuice.

    3. Gör portionsbollar av alfagroddarna.
      Lägg bollarna på fat.

    4. Slå av toppen på ägget och ställ dem i groddbollarna.

    5. Toppa med crème fraichröra.
      Garnera med lite löksträngar.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Använd gärna bruna ägg.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ägghalvor i fågelbo
Om oss