Jamaican coffee

Jamaican coffee

  • 0 voting
    0Recension
    • 7 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Portioner

    •  

      Vispgrädde
    • 1 tsk

      Råsocker
    • 10 cl

      Kaffe (kopp 15cl)
    • 4 cl

      Jamaicarom
    •  

      el. annan mörk rom
    •  

      Irish coffeeglas
    • Tillbehör:
    •  

      Kakaopulver (ej sötad)
  • Gör så här:
    1. Brygg kaffe.
      Lättvispa grädde.

    2. Blanda råsocker och rom i ett värmetåligt glas. Häll på kaffe till 2/3-delar av glaset.

    3. Toppa med grädde i oregelbundna grova klickar. Pudra över med lite kakao.

KOCK: Cat Bar, SpisaCat Bar, Spisa

Uppdragsgivare:www.catbar.sewww.catbar.se

Kockens tips!

Servera helst inte med sugrör. Kaffet skall drickas "genom" grädden.

Kommentar
Om oss