Grillkyckling med gulbetssallad och getostcreme

Grillkyckling med gulbetssallad och getostcreme

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 10 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 1 styck

      Kyckling (färdiggrillad)
    • 1 kilo

      Gulbeta
    • 5 styck

      Salladslök
    • 1 kruka

      Basilika (färsk)
    • 250 gram

      Haricots verts (fryst)
    • 100 gram

      Getost (chèvre)
    • 1 dl

      Kesella
    • 0.50 dl

      Olivolja
    • 3 msk

      Balsamvinäger
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka betorna mjuka i saltat vatten och skala sedan under rinnande vatten. Koka haricot verts mjuka i saltat vatten ca 1 min och lägg i isvatten för att avstanna kokningen, skär sedan i 2 delar. 
    2. Blanda betor med bönor och skivad salladslök, dressa med olivolja och vinäger, salta och peppra och toppa med basilikablad. Blanda getosten med kesellan till en slät creme och klicka i salladen. Servera med varm eller kall grillkyckling.

KOCK: KronfågelKronfågel

Uppdragsgivare:www.kronfagel.sewww.kronfagel.se

Kockens tips!

Laga med vår grillad kyckling "smoke". Blanda gärna gulbetor och rödbetor.
Kommentar
Om oss