Tartelett med hallonkesella och apelsin

Tartelett med hallonkesella och apelsin

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 styck

      Krustader
    • 1.50 dl

      Kesella gourmet
    • 0.50 styck

      Citron
    • 0.50 dl

      Hallon
    • 1 msk

      Florsocker
    • 12 styck

      Hallon (färska)
    • 1 st stor

      Apelsin
  • Gör så här:
    1. Riv skal på citron fint. Blanda med bär och florsocker. Mosa samman allt. Blanda med kesella.
       
    2. Filea apelsin (skär bort hinnan på klyftorna). Fyll krustaderna med kesellan. Lägg på bär och apelsin.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

För den som vill undvika alltför söta efterrätter kan en torrare tårta eller muffins passa, lämligtvis till kaffet efter maten. Man får dock inte vara rädd för kalorier.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss