Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Inlagd sill

4,0 

filéer

Ägg

2,0 

styck

Dill

2,0 

kvistar

Persilja

4,0 

kvistar

Rödlök

1,0 

styck

Salladslök

2,0 

styck

Smör

100,0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 158 gram)

Ingredienser

Inlagd sill 4,0 filéer  

Ägg 2,0 styck  

Dill 2,0 kvistar  

Persilja 4,0 kvistar  

Rödlök 1,0 styck  

Salladslök 2,0 styck  

Smör 100,0 gram  

Kock: Magnus

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (20 min )

  1. Löskoka ägg, cirka 3 minuter. Skala och grovhacka.

  2. Plocka dill och skär stjälkarna väldigt fint. Plocka persilja. Skala och hacka rödlök. Skiva salladslök.

  3. Smält smör i en kastrull under omrörning. Låt stå tills det börjar dofta rostad hasselnöt.

  4. Blanda ingredienserna till salladen. Lägg ut sillen på en tallrik. Lägg på sallad. Skeda över smöret. Ät genast.

Fler recept inom Sillrätter

Liknande recept som Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

Annonser