Koreanska revbensspjäll

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Koreanska revbensspjäll

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Revbensspjäll (tunna)

2,0 

kilo

Ketchup

0,5 

dl

Soja

1,0 

dl

Ostronsås

0,5 

dl

Sweet chilisås

0,5 

dl

Chilifrukt

1,0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 316 gram)

Ingredienser

Revbensspjäll (tunna) 2,0 kilo  

Ketchup 0,5 dl  

Soja 1,0 dl  

Ostronsås 0,5 dl  

Sweet chilisås 0,5 dl  

Chilifrukt 1,0 styck  

Kock: Magnus

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (55 min )

  1. Sätt ugnen på 150°C. Finhacka chili.


  2. Blanda ketchup, soja, ostronsås, sweet chilisås och chili till en glaze. Pensla glaze på köttet. Sätt in i ugnen 40-50 minuter. Tag ut och pensla med jämna mellanrum.

  3. Servera med ris och kimchi.

Fler recept inom Revbensspjäll

Liknande recept som Koreanska revbensspjäll

Annonser