Rökt laxrulle med pepparrotsfärskost och krasse

Rökt laxrulle med pepparrotsfärskost och krasse

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    10 Portioner

    • 200 gram

      Lax (kallrökt)
    • 125 gram

      Färskost
    • 1 förp.

      Kryddkrasse
    • 3 cm

      Pepparrot
    •  

      Ärtskott
    • 0.50 styck

      Baguette
    • 2 msk

      Matolja
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Plastfilm
  • Gör så här:
    1. Skiva baguette väldigt tunt. Bärm olja i en stekpanna. Stek de tunna brödskivorna tills de får färg. Låt rinna av på papper.

    2. Riv pepparrot. Blanda med ost och krasse.

    3. Lägg ut rökt lax på plastfilm. Lägg på en sträng färskost. Rulla ihop med hjälp av plastfilmen. Skär i skivor.

    4. Lägg laxskivor på brödflarnen. Toppa med lite ärtskott. Lägg upp på fat.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika råa fiskrätter är bl.a. gravad fisk, sushi och olika sillsallader. Gravad fisk är som regel tydligt salt-söt och sillsallader har ofta bred smakupplevelse. Sushi räknas till denna grupp pga av tillbehören. Soja ger sälta, inlagd ingef&  LÄS MER
Kommentar
Om oss