Svarta bläckfiskarmar med ruskigt god ostsås

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Svarta bläckfiskarmar med ruskigt god ostsås

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Bucatini (Barilla)

250,0 

gram

Matlagningssoja

0,5 

flaska

 

Crème fraiche

2,0 

dl

Färskost (vitlök och örter)

200,0 

gram

Gröna ärter (färska)

200,0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 321 gram)

Ingredienser

Bucatini (Barilla) 250,0 gram  

Matlagningssoja 0,5 flaska  

 

Crème fraiche 2,0 dl  

Färskost (vitlök och örter) 200,0 gram  

Gröna ärter (färska) 200,0 gram  

Kock: Magnus

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (15 min )

  1. Koka upp vatten och collorit i en kastrull. Salta vattnet. Koka pasta.

  2. Koka upp creme fraiche. Rör i färskost och ärtor. Servera.

Kockens kommentar

Bläckfiskarmar kommer från min gode vän Johans son som när han var yngre var övertygad om att det var bläckfiskarmar han åt.
Det gick ganska mycket pasta i den familjen då.

Fler recept inom Halloweenmat

Liknande recept som Svarta bläckfiskarmar med ruskigt god ostsås

Annonser