BBQ-sej med grönsakssallad och citronmajonnäs

BBQ-sej med grönsakssallad och citronmajonnäs

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 10 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 600 gram

      Sej (filé)
    • 1 dl

      Barbercuesås
    • 400 gram

      Broccoli
    • 200 gram

      Vaxbönor (färska)
    • 100 gram

      Purjolök
    • 4 styck

      Rädisor
    • 2 msk

      Persilja (finhackad)
    •  

      Salt & peppar
    • 0.50 styck

      Citron
    • 2 dl

      Majonnäs
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 100°C.
    2. Dela fisk i lika stora bitar. Salta och peppra. Pensla på BBQ-sås. Stick in en termometer i mitten av fisken. Baka i ugnen tills innertemperatur är 45°C.
    3. Skär purjolök i ringar. Koka broccoli, vaxbönor och purjolökringar.
    4. Skiva rädisor. Strimla persilja. Blanda broccoli, vaxbönor, purjolök, rädisor och persilja. Smaka av med salt och peppar.
    5. Riv citronskal. Blanda med majonnäs. Servera fisken på en bädd av salladen med citronmajonnäsen som tillbehör.

KOCK: norskfisk.senorskfisk.se

Uppdragsgivare:www.norskfisk.sewww.norskfisk.se

Kockens tips!

Fisk som tillagas i låg temperatur blir saftigare och mjällare. Använd en digitaltermometer och håll koll på fiskens innertemperatur.
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Bbq rilettesmörgås
Om oss