40 min( + 24 h )
15 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
1 kilo
Lammfärs0.50 kilo
Fläskfärs100 gram
Bacon1 styck
Chilifrukt (röd)0.50 dl
Paprikapulver3 klyfta
Vitlök4 msk
Nitritsalt0.50 dl
Vatten0.50 dl
Spiskummin (mald)1 styck
Korvfjälster2 styck
Aubergine0.50 dl
Olivolja1 msk
Timjan1 msk
Schalottenlök (hackad)50 gram
Svarta oliverKOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Nitritsalt är vanligt bordssalt som blandas med natriumnitrit. Saltet konserverar och gör köttet rödare. Det går att köpa på nätet eller prata med charken i närmaste livsmedelsäffär.