Wokade nudlar (friluftsmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Wokade nudlar (friluftsmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal portioner

    • 200 gram

      Nudlar
    • 1 styck

      Gul lök
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 1 krm

      Ingefära (mald)
    • 400 gram

      Wokgrönsaker (burk)
    • 400 gram

      Kött på burk
    • 4 msk

      Matolja
    • 0.50 tsk

      Chilipulver
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala och hacka gul lök.
      Skala och finhacka vitlök.
       
    2. Koka nudlar någon minut enligt förpackning.
       
    3. Fräs (lättstek) lök, vitlök, ingefära och wokgrönsaker på medelhög värme tills de fått lite färg. Höj till högsta värmen.
       
    4. Tillsätt kött och krydda med chilipulver, salt och peppar. Tillsätt resten av oljan och häll i nudlarna. Woka under omrörning några minuter på hög värme.

KOCK: PrimusPrimus

Uppdragsgivare:www.primus.sewww.primus.se

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Wokad kyckling med nudlar
Om oss