Varm choklad med apelsin, vanilj och daim

Varm choklad med apelsin, vanilj och daim

  • 1 voting
    1Recension
    • 15 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Muggar

    • 8 dl

      Mjölk
    • 100 gram

      Mörk choklad
    • 1 msk

      Strösocker
    • 0.50 styck

      Vaniljstång
    • 2 dl

      Vispgrädde
    • 1 styck

      Skal av apelsin
    • 1 bit

      Daim (godis)
  • Gör så här:
    1. Hacka choklad. Vispa grädde lätt. Krossa daim eller använd daimkulor.

    2. Koka upp mjölk med vanilj och socker. Riv i apelsinskal. Rör ner chokladen tills den smälter. Fiska upp vaniljstången.

    3. Häll chokladmjölken i en kopp. Skeda över grädde. Strö över daim och drick.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Spansk varm choklad
Om oss