Kardemummapannacotta med blodapelsin

Kardemummapannacotta med blodapelsin

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h 30 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 dl

      Grädde
    • 2 dl

      Matlagningsyoghurt
    • 1 dl

      Strösocker
    • 2 tsk

      Kardemummakärnor
    • 1.50 styck

      Gelatinblad
    • 2 dl

      Blodapelsinjuice
  • Gör så här:
    1. Blötlägg gelatinblad. Koka upp grädde, socker och kardemummakärnor. Ta av från värmen. Låt stå en stund.

    2. Sila och ge ett snabbt uppkok. Smält gelatinet i den varma vätskan. Blanda med yoghurt. Häll upp i glas. Låt stelna.

    3. Blötlägg gelatin. Smält gelatin. Blanda med blodapelsinjuice. Fördela blodapelsinjuiegelen ovanpå pannacottan. Ställ kallt.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss