Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ägg

2,0 

styck

Vatten

3,0 

dl

Mjölk

2,0 

dl

Vetemjöl

2,0 

dl

Kakaopulver

2,0 

msk

Strösocker

1,0 

msk

Smör till stekning

5,0 

msk

 

Kiwi

4,0 

styck

Honungsmelon

0,5 

styck

Ananas (färsk)

1,0 

styck

Kesella gourmet

2,0 

dl

Sirap (ljus)

1,0 

dl

Riven mörk choklad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 521 gram)

Ingredienser

Ägg 2,0 styck  

Vatten 3,0 dl  

Mjölk 2,0 dl  

Vetemjöl 2,0 dl  

Kakaopulver 2,0 msk  

Strösocker 1,0 msk  

Smör till stekning 5,0 msk  

 

Kiwi 4,0 styck  

Honungsmelon 0,5 styck  

Ananas (färsk) 1,0 styck  

Kesella gourmet 2,0 dl  

Sirap (ljus) 1,0 dl  

Riven mörk choklad  

Kock: Magnus

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 150°C.

  2. Vispa upp ägg med mjölk. Vispa i mjöl och kakao. Tillsätt vatten och socker.

  3. Smält smör i en stekpanna. Stek tunna pannkakor.

  4. Skär frukt i tärningar. Fördela över pannkakorna. Fördela kesella. Rulla ihop. Riv choklad över.

  5. Sätt in i ugnen. Låt chokladen smälta lite men fyllningen ska fortfarande vara kall. Lägg på tallrik och ringla sirap över.

Fler recept inom Pannkakor, crêpes mm

Liknande recept som Chokladpannkakor

Annonser