Tiramisu med bär i koppBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Tiramisu med bär i kopp

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 styck

      Ägg
    • 5 msk

      Strösocker
    • 200 gram

      Mascarpone
    • 4 styck

      Savoiardikex
    • 125 gram

      Frysta bär
  • Gör så här:
    1. Rör bär med socker. Låt stå.

    2. Separera äggulor och äggvitor. Vispa äggvitor styva. Vispa äggulor och socker vitt i en annan bunke. Mjukrör mascarpone.

    3. Vänd ner mascarpone i ägguleblandningen. Vänd i äggvitan. Fyll smeten i koppar. Lägg en sked bär i mitten. Tryck ner savoardiekex så att lite bär trycks ner. Låt stå minst 20-30 minuter.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Efterrätter är ofta krämiga och söta vilket som regel ger hög kalorimängd. Större portioner kan kännas väl mäktigt varför portionsmängden med fördel kan begränsas.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ju(v)lig tiramisu

Ju(v)lig tiramisu

1 h 30 minMedel

0 voting
Citroncheesecake med bär
Om oss