RischokladBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rischoklad

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 2 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats

    • 300 gram

      Mörk blockchoklad
    • 5 dl

      Rispuffar (osockrade)
  • Gör så här:
    1. Bryt ner choklad i en skål eller kastrull. Smält chokladen i vattenbad (i en större kastrull till hälften fylld med vatten).
       
    2. Blanda med rispuffar tills riset är täckt av choklad. Bred ut smeten på smörpapper. Låt stelna i kylen.
       
    3. Skär eller bryt upp i godisstora bitar.

KOCK: AnnaAnna

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Kockens tips!

Ett sött julgodis med endast två ingredienser.

Kommentar
Om oss