Tagliatelle med pumpa, kycklinglever och kantareller

Tagliatelle med pumpa, kycklinglever och kantareller

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 11 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Tagliatelle (bandpasta)
    • 0.50 styck

      Butternutsquash
    • 500 gram

      Kycklinglever
    • 1 styck

      Gul lök
    • 100 gram

      Kantareller (färska)
    • 150 gram

      Bacon
    • 2 dl

      Grädde
    • 2 msk

      Smör
    •  

      Parmesan (nyriven)
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Bladpersilja
  • Gör så här:
    1. Koka pasta enligt anvisningar på paketet.

    2. Skala och hacka lök. Skala och tärna pumpa i cm stora bitar. Dela på kycklinglever. Tärna bacon.

    3. Värm en stekpanna, stek bacon knaprigt. Lägg i pumpa och gul lök. Stek tills pumpan är mjuk, tag upp. Stek kantareller. Stek kycklinglevern 2-3 minuter på hög värme. Blanda alltsammans. Slå på grädden och koka i 3-4 minuter.

    4. Vänd ihop pastan med såsen. Vänd i parmesan. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med persilja.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Avsnitt pasta-/risrätter ej klar. Pågående arbete.Pastarätter är som regel smakrika, risrätter smakrika eller kryddiga. Pastasåser är ofta lätt söta och ofta kryddiga och ofta är också övriga tillbehör smak  LÄS MER
Kommentar
Om oss