Höstsallad med kyckling

Höstsallad med kyckling

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 13 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 1 styck

      Kyckling (färdiggrillad)
    • 250 gram

      Pasta
    • 70 gram

      Sallatsblad
    • 1 styck

      Paprika (röd)
    • 250 gram

      Majskorn (burk)
    •  

      Nötter
    •  

      Olivolja
    • Sås:
    • 1 dl

      Yoghurt (grekisk)
    • 0.50 dl

      Majonnäs
    • 2 msk

      Mango chutney
    • 2 cm

      Purjolök
    • 1 tsk

      Curry
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och ringla över olja så att den inte klibbar samman. Låt svalna.
    2. Bena ur kyckling och skär i mindre bitar. Strimla paprika. Hacka purjolök.
    3. Rör ihop yoghurt, majonnäs, mango chutney och purjolök. Smaka av med curry, salt och peppar.
    4. Blanda samman den avsvalnade pastan med sallad, paprika och majs. Lägg upp salladen på ett serveringsfat, toppa med kyckling och ringla såsen över. Garnera med (jord)nötter.

KOCK: KronfågelKronfågel

Uppdragsgivare:www.kronfagel.sewww.kronfagel.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrik kryddning och smakrika tillbehör är vanligt till neutralt smakande fågel som kyckling och kalkon. Grytor är oftast smakrika, liksom asiatisk wokad mat. Mångfalden smakupplevelser är stor, vilket gör dryckesvalet mer utmanande.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pitabröd med kyckling
Om oss