Lök- och rödbetsfyllda isterband

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Lök- och rödbetsfyllda isterband

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Isterband

4,0 

styck

Gul lök

1,0 

styck

Rödbetor (inlagda)

1,5 

dl

Persilja

1,0 

kruka

Ägg

1,0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 147 gram)

Ingredienser

Isterband 4,0 styck  

Gul lök 1,0 styck  

Rödbetor (inlagda) 1,5 dl  

Persilja 1,0 kruka  

Ägg 1,0 styck  

Kock: Anna

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Skala och finhacka lök. Hacka rödbetor. Hacka persilja.

  3. Blanda lök, rödbetor, persilja och ägg. Skär ett snitt i varje isterband. Fördela i rödbetsblandningen. Lägg korvarna i ugnsfast form.

  4. Stek i ugnen cirka 15 minuter.

  5. Servera med kokt potatis.

Fler recept inom Stekt, ugnstekt korv

Liknande recept som Lök- och rödbetsfyllda isterband

Annonser