Mozzarella- och tomatfylld kycklingfiléBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 styck

      Kycklingfilé
    • 10 gram

      Babyspenat (färsk)
    • 1 styck

      Tomater
    • 125 gram

      Mozzarella
    • 1 kruka

      Basilika
    • 400 gram

      Risoni (pastakorn)
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200°C.

    2. Skiva tomat och mozzarella. Skär ett snitt i kycklingen. Stoppa i spenat, tomat, mozzarella och basilika. Salta och peppra.

    3. Lägg kycklingen i en ugnsfast form. Slå på lite saltat vatten i botten på formen. Ställ in i ugnen cirka 20 minuter. Byt till grill de sista 5 minuterna för att få färg.

    4. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Lägg upp på tallrik och servera förslagsvis med god sallad till.

KOCK: AnnaAnna

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kyckling, kalkon och struts är mager mat med neutral smak. Är även tillbehören neutrala blir hela rätten i sin helhet neutral. Till neutrala rätter gäller generellt att välja lättare, mildare drycker.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss