Sardell- och nässeldipp (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Sardell- och nässeldipp (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (à 3 dl)

    • 2 dl

      Nässlor (förvällda)
    • 6 styck

      Sardellfilé (inlagd)
    • 2 styck

      Schalottenlök
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 1 dl

      Olivolja
    • 1 styck

      Citron (juice+skal)
    • 0.50 tsk

      Sambal oelekpasta
  • Gör så här:
    1. Skala och grovhacka schalottenlök och vitlök.

    2. Lägg alla ingredienser i matberedare. Mixa hastigt.

    3. Dippa med färska grönsaker.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Färsk pasta med sardeller
Om oss