Dijonsenapsill med färska primörer

Dijonsenapsill med färska primörer

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats

    • 420 gram

      5-minuterssill (ABBA)
    • 4 msk

      Dijonsenap
    • 2 styck

      Morot (mini)
    • 2 msk

      Dragon (färskhackad)
    • 1.50 styck

      Salladslök
  • Gör så här:
    1. Skiva morot tunt. Koka upp dem hastigt och skölj av med kallt vatten. Strimla salladslök.
       
    2. Häll av lagen från sillen i en skål. Skär sillen i fina bitar.
       
    3. Vispa ut senap i lagen. Varva sill och grönsaker. Slå över lagen.
       
    4. Låt dra i 10 minuter.

KOCK: AbbaAbba

Uppdragsgivare:www.abba.sewww.abba.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ugnsbakad gös med primörer
Om oss