Carina Brydlings falu

Carina Brydlings falu

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Falukorv

600,0 

gram

Spiralpasta (fullkorn)

400,0 

gram

Broccoli

200,0 

gram

Rödlök

1,0 

styck

Färskost

1,0 

dl

Pepparrot (nyriven)

2,0 

msk

Dijonsenap

1,0 

msk

Basilika (färsk)

1,0 

kruka

Gräslök

1,0 

kruka

Rapsolja (kallpressad)

1,0 

msk

Flingsalt

 

 

Svartpeppar (nymald)

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Santa Ana Reserve Malbec Shiraz

Smakrikt rött vin
Pris: 69 kr

Fler dryckestips

(Portionsvikt: 490 gram)

Ingredienser

Falukorv 600,0 gram  

Spiralpasta (fullkorn) 400,0 gram  

Broccoli 200,0 gram  

Rödlök 1,0 styck  

Färskost 1,0 dl  

Pepparrot (nyriven) 2,0 msk  

Dijonsenap 1,0 msk  

Basilika (färsk) 1,0 kruka  

Gräslök 1,0 kruka  

Rapsolja (kallpressad) 1,0 msk  

Flingsalt  

Svartpeppar (nymald)  

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet i lättsaltat vatten.
  2. Skär broccoli i buketter. Strimla rödlök.
  3. Då någon minut kvarstår av pastakoket, tillsätt broccolin och låt dem koka med.
  4. Häll av vattnet och lägg tillbaka den kokta pastan, broccolin och lök i kastrullen. Rippla över rapsolja, salta och peppra.
  5. Blanda färskost med pepparrot och dijonsenap. Låt det smälta ihop med den varma pastan under lock.
  6. Skiva och stek falukorv i rapsolja under tiden. Då korven är klar, vänd ner grovt skuren gräslök och basilika i pastan.

Fler recept inom Stekt, ugnstekt korv

Liknande recept som Carina Brydlings falu

Annonser