Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)

Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min( + 12 h )

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 0.50 dl

      Russin
    • 0.50 dl

      Rödvinsvinäger
    • 400 gram

      Haricots verts (fryst)
    • 1 msk

      Örtsalt
    • 1 styck

      Schalottenlök
    • 3 msk

      Rapsolja (blommig)
    •  

      Örtkrydda till garnering
  • Gör så här:
    1. Koka upp russin som hastigast i lite vatten. Häll av vattnet. Blanda i vinäger. Låt dra över natten.

    2. Strimla schalottenlök.

    3. Blanchera (lägg i kallt vatten och koka upp) haricots verts. Häll av vatten och kyl med kallt vatten. Blanda med russin, lök, örtsalt och olja.

KOCK: KocklandslagetKocklandslaget

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss