Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
1.50 kilo
LammläggRosmarin (torkad)
Salt & peppar
2 msk
Smör till stekning1 styck
Morot1 stjälk
Stjälkselleri0.50 styck
Gul lök2 dl
Portvin5 dl
Vatten200 gram
Brysselkål1 styck
Mango1 styck
Rödlök0.50 styck
Citron1.50 msk
Olivolja0.80 kilo
Potatis2 dl
Vispgrädde0.50 dl
Steksky1 msk
MintgeléMatlagningsmjöl
KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Steka i ugn: Lägg ett stort ark aluminiumfolie på en ugnsplåt. Vik upp kanterna runt om. Stek först i panna och lägg sedan över på folien. Tillsätt portvin och vatten. Vik ihop folien om steken. Sätt in i ugnen.