Balsamicogravad laxtoast (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Balsamicogravad laxtoast (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Laxfilé (färsk)

200,0 

gram

Salt

1,0 

tsk

Strösocker

1,0 

tsk

Balsamsirap

4,0 

tsk

Oliver (gröna)

100,0 

gram

Mâchesallad

20,0 

gram

Fetaost

50,0 

gram

Olivolja

4,0 

msk

Vitt matbröd

4,0 

skivor

Salt & peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Stürz Riesling Kabinett

Halvtorrt druvigt vitt vin
Pris: 39 kr

Fler dryckestips

(Portionsvikt: 140 gram)

Ingredienser

Laxfilé (färsk) 200,0 gram  

Salt 1,0 tsk  

Strösocker 1,0 tsk  

Balsamsirap 4,0 tsk  

Oliver (gröna) 100,0 gram  

Mâchesallad 20,0 gram  

Fetaost 50,0 gram  

Olivolja 4,0 msk  

Vitt matbröd 4,0 skivor  

Salt & peppar  

Kock: Anne

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (15 min )

  1. Skiva laxen tunt och lägg på fat. Strö över lite salt och socker. Ringla över balsamvinäger. Låt stå i 5 minuter.

  2. Rosta bröd. Lägg på sallat och fetaost.
    Ringla över olivolja. Toppa med laxskiva. Lägg oliver runt om.

Fler recept inom Fiskförrätter

Liknande recept som Balsamicogravad laxtoast (förrätt)

Annonser