30 min
18 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
1 styck
Aubergine1 dl
Vitkål (strimlad)2 styck
Äpple (grönt)1 styck
Morot2 styck
Rödlök0.50 stjälk
Blekselleri1 styck
Paprika (röd)0.50 styck
Chilifrukt (grön)2 msk
Olivolja1.50 msk
Currypasta (grön)4 dl
Kokosmjölk (light)3 tsk
Kardemumma (mald)2 msk
Kokosflingor2 msk
Grönsaksfond (konc)1 dl
Vatten2 msk
Misopasta (ljus)1 förp.
Quorn-bitarSalt & peppar
KOCK: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbokNina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
Uppdragsgivare:www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934
"Det här är en av mina favoritgrytor". En helt vegetarisk rätt med mycket smak. För den som vill går det utmärkt att göra grytan med kyckling, fisk, skaldjur eller lamm.
Mager kokosmjölk eller kokosflingor är bra smaksättare. Kokos består av medellånga fettsyror och de lagras inte lika lätt in i kroppen.
Förlag: www.fitnessbolaget.se
Bilder av: Arne Adler